DNV Wintersport

Ski-, berg- en outdoorvereniging

'DNV Wintersport' Rotselaar


'DNV Wintersport' powered by ATB Rotselaar


'DNV Wintersport' is de skivereniging van ATB Rotselaar.


We bieden onze leden de mogelijkheid om tegen voordelig tarief gebruik te maken van onze diverse verblijfsaccommodaties op en naast de skipiste, de meeste hutten met skigelegenheid bevinden zich in Oostenrijk, Zwitserland en Duitsland. Je kan ze makkelijk terugvinden samen met onze andere Natuurvriendenhuizen. In het overzicht hierboven staat ook een selectie van onze huizen en hutten in Oostenrijk en Zwitserland. Onze NV-huizen vind je terug in de grotere gebieden zoals Ischgl/Samnaun, Schladming, Davos, Bad Hofgastein,...  maar evenzeer in de kleinere familiale gebieden.


Tevens bieden we via FROS betaalbare en uitgebreide verzekeringen aan om zowel individueel, als in groep te zorgen dat je verzekerd bent tegen mogelijk onheil (zie verzekering) !


Onze internationale poot INF is als Alpenvereniging aanwezig in diverse skigebieden met hutten, skischolen en lokale afdelingen.Berg Vrij!

Hand in Hand door Berg en Land

Onze verblijfshutten op de skipiste


Diverse hutten en hotels staan ter beschikking voor onze leden op de mooiste plaatsen in de Alpen. Als lid van DNV Wintersport Rotselaar kan je hier terecht tegen de voordeligste prijzen.


Hutten in de Oostenrijkse Alpen


Hutten in de Zwitserse Alpen

Verzekering Sneeuwsport


In het lidmaatschap zit een uitgebreide verzekering voor elke skiƫr en snowboarder om voorbereid te zijn bij mogelijk ongeval.


meer

Ongevalsaangifte


Hier vind je alle nuttige informatie over de aangifte van een ongeval


meer